Un Air D’Antan’ verkoop 800% in één maand met m19

Het bedrijf
Opgericht in 2017, Un Air d’Antan is een Frans geuren en toiletartikelen merk dat werd geïnspireerd door tijdloze Franse liedjes en cultuur. Begonnen als familiebedrijf, distribueert un Air d’Antan zijn artikelen op Amazon in Europa en in Noord-Amerika. Het blijft groeien terwijl het trouw blijft aan zijn roots: Frankrijk en familie.

De uitdaging
Na het testen van de Sponsored Products-campagnes op Amazon in 2018, besloot Un Air d’Antan zijn verkoop te stimuleren en de Sponsored Product-oplossing als een belangrijk element van zijn groeistrategie te benutten. Maar het beheersen van de Amazon Sponsored Products-campagnes is een uitdaging voor een klein team. Het wordt snel overweldigend, als u echt controle wilt krijgen over uw reclamestrategieën op al uw producten en marktplaatsen.

De oplossing
Zo besloot Un Air d’Antan met m19 samen te werken. Un Air d’Antan was op zoek naar een technologie die de complexiteit van de Sponsored Products en Sponsored Brands campagnes zou opnemen en beheren. De m19-technologie doet dit op schaal dankzij zijn Machine Learning-algoritmen die instaan voor de dagelijkse handelsbeslissingen, op het ASIN/keyword-paar.

“Ik was op zoek naar een oplossing die controle en prestaties voor Amazon Sponsored Products kon combineren. En dit is precies wat m19 leverde aan Un Air d’Antan!” – Sophie Laporte , oprichter van Un Air d’Antan

De resultaten
De resultaten? Nou, die waren indrukwekkend! De piekverkoop in december steeg 4x jaar op jaar, en 8x ten opzichte van oktober. De Gesponsorde Producten campagnes waren verantwoordelijk voor 46% van deze versnelling… Zonder enige impact op het niveau van ACOS!

Published On: juli 29, 2021By Categories: